#ÎNNUMELEMOLDOVEI: Care este puterea reală a Moldovei pe scena politică românească?

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Asociația Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei organizează mâine, 24 noiembrie, o nouă discuție publică online, în cadrul dezbaterilor „În numele Moldovei” care au loc lunar, în ultima marți a lunii.

Având în vedere că mai sunt câteva zile până la scrutinul pentru alegerea membrilor Senatului și Camerei Deputaților, dezbaterea lunii noiembrie are ca temă „Agamiță Dandanache&Nae Cațavencu – Care este puterea reală a Moldovei pe scena politică românească?”.

Invitați: Mihai Dimian, Lucian Dîrdală, Toni Hrițac, Cristian Grosu, Pavel Lucescu, Viorel Oprea. Moderatori: Alexandru Călinescu și Dan Radu.

Cei interesați să participe sunt rugați să trimită un email la adresa secretariat@miscareamoldova.ro pentru a primi un link în platforma video care va găzdui dezbaterea sau pot urmări dezbaterea live pe pagina de Facebook a MDM și pot pune întrebări, scriind în comentarii, la care invitații vor răspunde în timp real.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Devino membru MDM