Radio Iași – IMPERATIV cu Ioana Soreanu: Regionalism versus centralism, argumente și perspective

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei inițiază o discuție despre regionalizare în cadrul școlii de vară care se desfășoară, astăzi și mâine, la Ipotești, în județul Botoșani.

Radio Iași, post public regional, a preluat în mod firesc tema în emisiunea IMPERATIV de vineri, 27 august, după radiojurnalul orei 17,00.

Invitați, prin telefon, de la Ipotești, istoricul Dorin Dobrincu, cercetător la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din Iași, președinte al Mișcării pentru Dezvoltarea Moldovei și George Țurcănașu, cadru didactic la Departamentul Geografie din cadrul Facultăţii de Geografie şi Geologie, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, membru fondator MDM. În studio a fost prezent conf. univ. dr. Florea Ioncioaia, istoric și publicist, de la Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, membru fondator MDM.

Emisiunea a putut fi urmărită în format video live pe pagina de Facebook a Radio Iași.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Devino membru MDM