TeleM: Despre criza politică și proiectele Moldovei

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Invitat la emisiunea Linia întâi, difuzată la TeleM pe 9 septembrie 2021, președintele asociației Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, Dorin Dobrincu, a dialogat cu Florin Ghețău despre tensiunea de pe scena politică românească, criza în desfășurare, despre ce fac sau nu politicienii din regiunea Moldovei, precum și despre proiectele Moldovei, cu accent pe infrastructură, și despre regionalizare și Școala de Vară a asociației, desfășurată recent.

Pentru Moldova, importantă ar fi coagularea unor forțe locale care să pună proiectele noastre pe tapet de o manieră credibilă”, pentru că, „în acest moment, Moldova nu are avocați în interiorul partidelor care să fie puternici, credibili și care să fie luați în seamă”, a arătat președintele MDM, în cadrul emisiunii.

Referitor la proiectul Autostrăzii Tg. Mureș – Tg. Neamț – Iași – Ungheni, Dorin Dobrincu a declarat că nu este optimist, având în vedere „ce se întâmplă la CNAIR și cu impulsurile care vin dinspre ministerul Transporturilor”.

Înregistrarea emisiunii poate fi urmărită aici:

https://www.facebook.com/watch/?v=585407706172177

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Devino membru MDM