Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei anunță reluarea dezbaterilor „În numele Moldovei”

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

CÂND și UNDE: În fiecare lună, în ultima marți, la ora 19.00, online.

CINE POATE PARTICIPA: Toți cei interesați de promovarea și apărarea intereselor Moldovei, de soluțiile pentru dezvoltare, de scoaterea din izolare, de depăşirea disparităţilor regionale, de coeziunea teritorială, de recuperarea patrimoniului memorial al regiunii etc.

CUM VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE: Puteți deveni participant activ sau doar spectator la dezbaterile „În numele Moldovei” trimițând un mesaj pe adresa miscareamoldova.video@gmail.com sau pe adresa de messenger a asociației în care indicați adresa de email sau adresa de messenger la care doriți să primiți link-ul de acces la dezbaterea online.

TEMA discuției de marți, 27 octombrie, ora 19.00: Autostrăzile regiunii.

INVITAȚI: Ionuț Ciurea – asociația Pro Infrastructură, Adrian Covăsnianu – asociația Moldova vrea Autostradă. Moderator: Dorin Dobrincu – Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Devino membru MDM