„Moldova, neglijată într-un mod vecin cu iresponsabilitatea”

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”2/3″][cmsms_text]

Istoricul Dorin Dobrincu, cercetător la Institutul A. D. Xenopol din Iaşi, preşedintele executiv al „Mişcării pentru Dezvoltarea Moldovei” crede că actuala stare de fapt din regiune este reversibilă.

”Scopul nostru principal este susţinerea proiectelor Moldovei pe agenda naţională. Dacă asta impune să nu-i menajăm pe politicienii inactivi, incompetenţi sau interesaţi de cu totul alte lucruri decât buna administrare a treburilor publice, atunci nu putem decât să-i asigurăm pe toţi aceştia că vom fi foarte atenţi la acţiunile lor viitoare. Partidele centraliste au neglijat în permanenţă Moldova, au tratat-o doar ca bazin electoral captiv, nu au imaginat şi nu au pus în practică vreun proiect major pentru dezvoltarea regiunii”.  (Monitorul de Botoșani, pe 21 ianuarie 2019)

[/cmsms_text][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/3″][cmsms_button button_link=”https://www.monitorulbt.ro/interviu/2019/01/21/moldova-a-fost-neglijata-intr-un-mod-vecin-cu-iresponsabilitatea/” button_target=”blank” button_text_align=”center” button_font_weight=”100″ button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]MONITORUL DE BOTOȘANI[/cmsms_button][/cmsms_column][/cmsms_row]

Devino membru MDM